Vacatures

Bij het College werken ongeveer 100 betrokken professionals met zeer uiteenlopende expertise, zoals programmamanagers, beleidsadviseurs, juristen, onderzoekers, communicatieadviseurs en financieel, ICT- en facilitair medewerkers. Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega's. 

Divers en inclusief  

Wij hechten veel waarde aan een divers samengestelde organisatie. Daarmee bedoelen we dat die bestaat uit mensen met verschillende achtergronden, kenmerken en voorkeuren. Ook vinden we het belangrijk dat al die verschillende collega’s worden gerespecteerd en dat hun talenten worden gezien en benut. Daarnaast stimuleren wij onze medewerkers om aan verschillende netwerken deel te nemen, hun blik te verruimen en feeling te hebben voor diverse groepen in de samenleving. 

Toegankelijk 

Het is van groot belang dat we toegankelijk zijn voor bezoekers en medewerkers met een beperking. Zo is ons kantoor volledig rolstoeltoegankelijk en voorzien van automatische deuren en liften. Maar ook voor mensen met andere beperkingen zijn er voorzieningen beschikbaar of staan wij ervoor open om deze te treffen. 

Werken voor het Rijk 

Als je voor het College werkt ben je rijksambtenaar en val je onder de arbeidsvoorwaarden van de Rijksoverheid. Dit betekent dat je naast het salaris en vakantiegeld kunt rekenen op een eindejaarsuitkering. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer (gedeeltelijk) betaald ouderschapsverlof, studiefaciliteiten en een vergoeding woon-werkverkeer. Bovendien kun je je arbeidsvoorwaardenpakket deels zelf samenstellen.