Contact

Contact

Wil je weten of je bij ons terecht kunt met je discriminatieklacht? Of heb je een vraag over mensenrechten? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar tussen 13:00 en 16:00 op +31 (0)30 888 3 888 of per e-mail info@mensenrechten.nl

Bezoek en post

Kleinesingel 1-3 
3572 CG Utrecht 
Postbus 16001 
3500 DA Utrecht 

Pers

Ben je een journalist en heb je een persvraag, interviewverzoek of wil je een zitting bijwonen? Neem contact op met onze woordvoerders via pers@mensenrechten.nl. Zij zijn bereikbaar op werkdagen. Daarbuiten kunt u bellen met de perstelefoon via 030 888 3 888

Heb je een persvraag over mensenrechten of discriminatie, maar staat het onderwerp van je vraag niet in onderstaande lijst? Ook dan kun je contact opnemen met onze persvoorlichters. 

Woordvoerders

Zitting bijwonen

De zittingen zijn openbaar. Om de privacy van de belanghebbenden en het publiek te waarborgen is voor het bijwonen van een zitting de persrichtlijn van het College van toepassing. Bovendien zorgt die ervoor dat een zitting ordelijk verloopt.

Bereikbaarheid

Meld discriminatie

Heb je te maken met discriminatie of een andere mogelijke schending van mensenrechten? Laat het ons direct weten. Meld jouw ervaring of vraag een oordeel aan over jouw discriminatieklacht. 

Meld discriminatie

Procedure voor de behandeling van discriminatieklachten