11 april Zitting over discriminatie op grond van handicap/chronische ziekte

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie College voor de Rechten van de Mens, Kleinesingel 1-3, 3572CG Utrecht

Zie locatie op Google Maps

Zet in mijn agenda

Een man heeft een beperking aan zijn rechterbeen en heeft extra beenruimte nodig in het vliegtuig. Hij klaagt erover dat KLM hem discrimineert door geen doeltreffende aanpassing te treffen bij het toewijzen van een zitplaats.  Hij stelt dat KLM ook niet werkt aan het verbeteren van de algemene toegankelijkheid.

Op zitting krijgen partijen gelegenheid om hun kant van het verhaal te vertellen. Uiterlijk acht weken hierna doet het College uitspraak.

Wil je aanwezig zijn? 

Je kunt je aanmelden via info@mensenrechten.nl.

Reservering van de beschikbare stoelen geschiedt op volgorde van aanmelding, maar om de openbaarheid van zittingen te garanderen wordt aan leden van de pers voorrang gegeven. Als de maximale capaciteit van de zittingszaal is bereikt, kunnen we je helaas geen toegang tot het College verlenen.

Heb je nog vragen, dan kun je bellen naar telefoon 030 - 888 3 888.