23 maart Zitting over discriminatie op grond van geslacht

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie College voor de Rechten van de Mens, Kleinesingel 1-3, 3572CG Utrecht

Zie locatie op Google Maps

Zet in mijn agenda

Een vrouw werkte op basis van een uitzendovereenkomst voor een inlener. Zij stelt dat het bedrijf jegens haar onderscheid op grond van geslacht heeft gemaakt door de tewerkstelling te beëindigen, omdat zij geklaagd heeft over seksuele intimidatie door een collega. Bovendien zou het bedrijf onvoldoende zorg gedragen hebben voor een discriminatievrije werkvloer, en haar klacht over seksuele intimidatie onzorgvuldig hebben behandeld. 

Op zitting krijgen partijen gelegenheid om hun kant van het verhaal te vertellen. Uiterlijk acht weken hierna doet het College uitspraak.

Wil je aanwezig zijn? 

Je kunt je aanmelden via info@mensenrechten.nl.

Reservering van de beschikbare stoelen geschiedt op volgorde van aanmelding, maar om de openbaarheid van zittingen te garanderen wordt aan leden van de pers voorrang gegeven. Als de maximale capaciteit van de zittingszaal is bereikt, kunnen we je helaas geen toegang tot het College verlenen.

Heb je nog vragen, dan kun je bellen naar telefoon 030 - 888 3 888.