22 mei Zitting over discriminatie op grond van handicap/chronische ziekte

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie College voor de Rechten van de Mens, Kleinesingel 1-3, 3572CG Utrecht

Zie locatie op Google Maps

Een moeder klaagt over dat haar zoon met ADHD wordt uitgesloten van schoolactiviteiten vanwege zijn gedrag en eerder incident.  Daarnaast loopt zoon achter op de lesstof door een tijdelijke verwijdering van school, vanwege het incident. Hierdoor wil school hem niet over laten gaan.

Wil je aanwezig zijn? 

Je kunt je aanmelden via info@mensenrechten.nl.

Reservering van de beschikbare stoelen geschiedt op volgorde van aanmelding, maar om de openbaarheid van zittingen te garanderen wordt aan leden van de pers voorrang gegeven. Als de maximale capaciteit van de zittingszaal is bereikt, kunnen we je helaas geen toegang tot het College verlenen.

Heb je nog vragen, dan kun je bellen naar telefoon 030 - 888 3 888.