Agenda

23mrt2017

Humanity House debat: Wat doet de Europese Unie in Libië?

Na de Turkije-deal is er nu ook een Libië-deal in de maak. Hierover organiseert het Humanity House op donderdag 23 maart een debat.  Tijdens dit debat discussiëren verschillende organisaties zoals Clingendael en IOM Nederland over wat de EU doet in Libië.

lees verder
23mrt2017

Adriana van Dooijeweert aanwezig bij Collegetoer van de Sorpotimistenclub Gouda

Donderdag 23 maart is voorzitter Adriana van Dooijeweert aanwezig bij het Collegetoer van de Soroptimistenclub Gouda. De stelling deze avond is 'Kan onze democratie tegen een stootje?' Frans Weisglas, oud-voorzitter van de Tweede Kamer en Bastiaan Rijpkema, rechtsfilisoof, gaan met elkaar in gesprek over de staat en toekomst van onze democratie.

lees verder
24mrt2017

College geeft workshop tijdens ZieZo-beurs

Op vrijdag 24 maart geeft het college een workshop tijden de ZieZo-beurs in Utrecht. De ZieZo-beurs is voor iedereen met een visuele beperking of er op een andere manier mee te maken heeft. Bedrijven geven informatie over mogelijke hulpmiddelen en bezoekers kunnen mee doen aan workshops.

lees verder
27t/m28mrt2017

College aanwezig bij een seminar van de ERA

Van maandag 27 maart tot dinsdag 28 maart houdt de Academie voor Europees Recht (ERA) een seminar over de rechten in de EU van mensen met een handicap en het VN verdrag handicap. Hier komen alle Europese juridische professionals samen die werken met het VN verdrag handicap.

lees verder
27mrt2017

College spreekt tijdens expertmeeting inclusief onderwijs als mensenrecht

In 2016 ratificeerde Nederland het VN-verdrag inzake de rechten van personen met een handicap (IVRPH).

lees verder