Zittingsagenda

22sep2017

Zitting 22 september - Klacht over handicap/chronische ziekte

Een man klaagt erover dat een school onderscheid maakt op grond van handicap/chronische ziekte door onvoldoende doeltreffende aanpassingen voor zijn hoogbegaafde kinderen te treffen.Op zitting krijgen partijen gelegenheid om hun kant van het verhaal te vertellen. Uiterlijk acht weken hierna doet het College uitspraak.

lees verder
22sep2017

Zitting 22 september - Klacht over handicap/chronische ziekte

Een man stelt dat het bedrijf waar hij werkte zijn arbeidsovereenkomst niet heeft verlengd vanwege zijn lichamelijke beperkingen.Op zitting krijgen partijen gelegenheid om hun kant van het verhaal te vertellen. Uiterlijk acht weken hierna doet het College uitspraak.

lees verder
26sep2017

Zitting 26 september - Klacht over geslacht

Een vrouw stelt dat een bedrijf onderscheid heeft gemaakt op grond van geslacht door haar af te wijzen voor een functie.Op zitting krijgen partijen gelegenheid om hun kant van het verhaal te vertellen. Uiterlijk acht weken hierna doet het College uitspraak.

lees verder
28sep2017

Zitting 28 september - Klacht over ras

Een vrouw klaagt erover dat een bedrijf onderscheid heeft gemaakt op grond van ras door haar af te wijzen bij een sollicitatie onder haar eigen, buitenlands klinkende naam, maar vervolgens na sollicitatie onder een verzonnen Nederlandse naam wel een uitnodiging ontving.Op zitting krijgen partijen gelegenheid om hun kant van het verhaal te vertellen. Uiterlijk acht weken hierna doet het College uitspraak.

lees verder
28sep2017

Zitting 28 september - Klacht over leeftijd

Een groep bestaande uit 69 personen klagen erover dat een bedrijf onderscheid maakt op grond van leeftijd door hen bij de doorstart, na een faillissement, geen arbeidsovereenkomst aan te bieden.Op zitting krijgen partijen gelegenheid om hun kant van het verhaal te vertellen. Uiterlijk acht weken hierna doet het College uitspraak.

lees verder
29sep2017

Zitting 29 september - Klacht over ras

Een man stelt dat een bedrijf onderscheid maakt op grond van ras, omdat hij zijn opleidingsbudget niet mocht inzetten vanwege onvoldoende beheersing van de Nederlandse taal.

lees verder