Zittingsagenda

27feb2018

Zitting 27 februari - Klacht over leeftijd

Een man stelt dat zijn werkgever en het pensioenfonds onderscheid maakt op grond van leeftijd bij de vaststelling van de hoogte van de premie voor het partnerpensioen.Op zitting krijgen partijen gelegenheid om hun kant van het verhaal te vertellen. Uiterlijk acht weken hierna doet het College uitspraak.

lees verder
1mrt2018

Zitting 1 maart - Klacht over geslacht

Een vrouw stelt dat een bedrijf onderscheid maakt op grond van geslacht door haar geen contract aan te bieden omdat zij ziek thuis zit vanwege zwangerschapscomplicaties.Op zitting krijgen partijen gelegenheid om hun kant van het verhaal te vertellen. Uiterlijk acht weken hierna doet het College uitspraak.

lees verder
1mrt2018

Zitting 1 maart - Klacht over leeftijd

Een man stelt dat een bedrijf zijn inlening heeft beëindigd vanwege zijn leeftijd. Hij was werkzaam als brandwacht bij dat bedrijf.Op zitting krijgen partijen gelegenheid om hun kant van het verhaal te vertellen. Uiterlijk acht weken hierna doet het College uitspraak.

lees verder
5mrt2018

Zitting 5 maart - Klacht over geslacht

Een vrouw stelt dat zij ongelijk wordt beloond ten opzichte van haar mannelijke collega’s.Op zitting krijgen partijen gelegenheid om hun kant van het verhaal te vertellen. Uiterlijk acht weken hierna doet het College uitspraak.

lees verder
6mrt2018

Zitting 6 maart - Klacht over handicap/chronische ziekte

Een dove man stelt dat een bedrijf onderscheid maakt op grond van handicap/chronische ziekte doordat zij weigeren een Nederlandse film van ondertiteling te voorzien.Op zitting krijgen partijen gelegenheid om hun kant van het verhaal te vertellen. Uiterlijk acht weken hierna doet het College uitspraak.

lees verder
8mrt2018

Zitting 8 maart - Klacht over leeftijd

Een man stelt dat een bedrijf onderscheid maakt op grond van leeftijd door hem af te wijzen omdat het bedrijf op zoek is naar jonge kandidaten met maximaal 1 jaar werkervaring.Op zitting krijgen partijen gelegenheid om hun kant van het verhaal te vertellen. Uiterlijk acht weken hierna doet het College uitspraak.

lees verder