Agenda

21t/m25feb2018

Masterclass ‘Baby en Baan: in gesprek op je werk’

Van woensdag 21 februari t/m zondag 25 februari is er in de RAI Amsterdam de negenmaandenbeurs, een beurs voor (aanstaande) moeders.

lees verder
1mrt2018

Debat over controle op inlichtingen- en veiligheidsdiensten

Op 1 maart zal er in Nieuwspoort Den Haag een debat worden georganiseerd over controle op inlichtingen- en veiligheidsdiensten waaraan ondervoorzitter en collegelid, Quirine Eijkman, zal deelnemen.

lees verder
7mrt2018

Openingspresentatie ROC Midden Nederland UNESCO maand

Op woensdag 7 maart zal ondervoorzitter en collegelid, Quirine Eijkman, een openingspresentatie verzorgen op het ROC Veiligheid & Defensie in Nieuwegein. Tijdens deze presentatie zal zij het thema mensenrechten en veiligheid behandelen in het kader van de UNESCO maand, een project opgezet door ROC Midden-Nederland.

lees verder
8mrt2018

Workshop vooroordelen en stereotypen

Op donderdag 8 maart organiseert Studiecentrum Rechtspleging (SSR) de Dag van de opleider te Utrecht. SSR is het opleidingsinstituut voor de Rechtspraak en het Openbaar Ministerie. Dit jaar is het thema 'Uniform in diversiteit'.

lees verder
15mrt2018

Opening cartoontentoonstelling

Op 15 maart zal de voorzitter van het College voor de Rechten van de Mens, Adriana van Dooijeweert, een bijdrage leveren aan de presentatie van het lespakket ‘Leven in Vrijheid’ en de opening van de cartoontentoonstelling die hieraan gekoppeld is in Wognum (gemeente Medemblik).

lees verder
15mrt2018

Collegetoer Gouda

Op donderdag 15 maart zal ondervoorzitter en collegelid, Quirine Eijkman, plaatsnemen als gesprekspartner in ‘Collegetoer Gouda’ georganiseerd door Soroptimistclub Gouda. Tijdens dit gesprek zullen mensenrechten, privacy en veiligheid besproken worden.

lees verder